Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Χειμερινός κύκλος επισκέψεων/περιηγήσεων της PRsolutions e.g. και συνέχιση του προγράμματος "Οινοτουρισμός και Επικοινωνία" | Ακολουθήστε μας στο παραδοσιακό και όμορφο Γαλαξίδι το Σ/κ 7-8 Δεκεμβρίου 2013 !


Η PRsolutions e.g., η Βελμάρ ΑΕΒΕ, το ξενοδοχείο Αργώ (Επιχ/σεις Αναστασίου Βούλγαρη), η κάβα Νικοτάκης, το Οινοποιείο Αργυρίου και το Intelecto.gr διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου 2013 επίσκεψη στο γραφικό Γαλαξίδι.
Το event περιλαμβάνει: φωτογράφιση του προορισμού, γνωριμία με μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση και τον επιχειρηματία Αναστάσιο Βούλγαρη στα πλαίσια της αρθρογραφίας μας για την επικοινωνία και την επιχειρηματικότητα, επίσκεψη στην πολυσυζητημένη κάβα/γλυκοπωλείο Νικοτάκης με τις προσεγμένες επιλογές της και γευστική δοκιμή των υψηλής ποιότητας οίνων της οικογένειας Αργυρίου με την καθοδήγηση του ίδιου του οινοποιού κ. Αργυρίου, ενταγμένη στο επιστημονικό πρόγραμμα της PRsolutions e.g. για τον οινοτουρισμό.
Εκεί, στο πανέμορφο Γαλαξίδι όλων των εποχών, θα χαλαρώσουμε δίπλα στη θάλασσα με μια ζεστή σοκολάτα και την παραδοσιακή αρχοντιά του Αργώ, θα πιούμε τον καφέ μας συζητώντας με τον κ. Βούλγαρη για την επιχειρηματική δυναμική της πόλης στο cafe-bar Αμαρρυλίδες, θα απολαύσουμε φρέσκο ψάρι και μεγάλη ποικιλία από άλλα γευστικά πιάτα στη γνωστή ψαροταβέρνα Ο Τάσος και θα μυηθούμε σε γλυκές γεύσεις και εξαίσιους οίνους με τη συντροφιά των ειδικών στη ζεστή γωνιά του Νικοτάκη. Συνοδηγός μας κι αυτή τη φορά η Βελμάρ και συνταξιδιώτης μας το Intelecto.
Ελάτε μαζί μας για μια χειμωνιάτικη βόλτα λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Το Γαλαξίδι μας περιμένει!


***